• VERTAALDIENSTEN CONFORM
  ISO 9001:2014 en DIN EN ISO 17100
 • VREEMDE TALEN EN INFORMATIEMANAGEMENT

  Creëer en beheer uw meertalige informatiebronnen. Gekwalificeerde vertalers in 68 talen wereldwijd. Wij ondersteunen uw internationale bedrijfsstrategie.

  Wij beschikken over vertalers en tolken in meest gangbare wereldtalen. Ons team van specialisten bestaat uit geschoolde vertalers, tolken, filologen, redacteuren en marketingexperts met ten minste vijf jaar beroepservaring. Ze werken continu aan het verbeteren van hun vaardigheden, vertalen enkel naar hun moedertaal en beheersen hun specifieke vakgebied.

  Geschiedenis en filosofie van ons bedrijf

  Ons vertaalbureau kan bogen op een brede praktijkervaring in de meest uiteenlopende vakgebieden, waaronder techniek, geneeskunde, kunst en cultuur, juridische teksten en marketing. Wij onderhouden ook intensief contact met vakspecialisten in de gewenste specialisaties. Dit garandeert niet alleen de taalkundige kwaliteit in de diverse vakgebieden, maar waarborgt tevens de juiste terminologie en stijl. Op verzoek leveren wij ook vertalingen conform richtlijn ISO 17100.

  Over ons | About us | Alpha Translation Service

  VERTAALBUREAU MET 30 JAAR ERVARING

  De filosofie van ALPHA TRANSLATION SERVICE is gebaseerd op kwaliteitsvertalingen, een grote flexibiliteit en een uitgebreide service bij de uitvoering van alle werkzaamheden. Wij leveren op elk gewenst moment een gerichte individuele ondersteuning aan al onze klanten, ongeacht hun grootte. Daarom hebben wij al in 1999 een gecertificeerd kwaliteitsmanagementsysteem ingevoerd conform DIN EN 9001.

  Ons bureau heeft al sinds 1991 ervaring in het leveren van professionele vertaaldiensten. In 2014 hebben wij tevens geïnvesteerd in een nieuw projectmanagement tool (PMT) en een nieuwe vestiging geopend in België.