• VERTAALDIENSTEN CONFORM
  ISO 9001:2014 en DIN EN ISO 17100
 •  

  Alpha Translation Service, gevestigd in het hart van Duitsland, is uw perfecte partner voor uitmuntende vertalingen van en naar het Duits. Wij hebben een intern team van gespecialiseerde Duitse moedertaalsprekers die garant staan voor de hoogste kwaliteit, nauwkeurigheid en goede stijl. Wij zijn flexibel, schaalbaar en bestrijken een breed scala aan specialisaties.

  Met de grootste economie van Europa is Duitsland de thuisbasis van een verscheidenheid aan internationaal gerenommeerde bedrijven en staat het bekend om zijn steun aan middelgrote en kleine bedrijven. Duitse vertalingen zijn een zeer belangrijke overweging voor elke onderneming met een internationale aanwezigheid. De Duitse taal geniet de voorkeur voor online en offline communicatie binnen de Duitstalige zakenwereld.

  Bovendien moeten, zoals de EU voorschrijft, als u uw product op een Duitse markt wilt introduceren, het product en de productdocumentatie worden vertaald en gelokaliseerd. Onze gecertificeerde vertalers hebben uitgebreide ervaring met EU-regelgeving en kennis van het lokale rechtssysteem en de plaatselijke cultuur.

  Wij bieden een breed scala aan vertalingen van en naar het Duits. Onze Duitse vertaalexpertise omvat:

  • Vertaling van juridische documenten
  • Marketingvertaling en transcreatie
  • Technische vertaling
  • Medische vertaling
  • Vertalingen van websites

  Wij leveren professionele Duitse vertalingen van hoge kwaliteit met behulp van een team van ervaren in-house vertalers die moedertaalsprekers zijn. Onze specialisten voor de Duitse taal hebben allemaal een passende opleiding, gericht op het vakgebied dat zij vertalen.

  Naast klassieke vertalingen bieden wij lokalisatiediensten aan voor uw website of software. Wij maken gebruik van individuele terminologiedatabanken waarmee nauwkeurige vertalingen worden gewaarborgd met inbegrip van eventuele voorkeursterminologie.

  Bij Alpha Translation Service beschikt u over uw eigen toegewijde projectmanager, die u op de hoogte houdt van uw project, de beste expert voor uw Duitse vertaling aanstelt en ervoor zorgt dat uw deadlines worden gehaald.

  Al onze Duitse vertaalprocessen zijn gecertificeerd volgens ISO 9001:2008 en kunnen worden uitgevoerd volgens ISO 17100, de hoogste wereldwijde norm voor vertaaldiensten.

  Neem nu contact met ons op voor een gratis offerte.